Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За результатами контрольно-перевірочної роботи донарахування ПДФО та військового збору склали 23,2 млн грн

, опубліковано 15 грудня 2021 о 16:24

Управління податкового аудиту  ГУ ДПС у Вінницькій області інформує, що за січень-листопад 2021 року підрозділом податкового аудиту проведено 303 перевірки податкових агентів з питань своєчасного нарахування та сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного соціального внеску при виплаті доходів фізичних осіб.

За результатами завершених перевірок до бюджету донараховано податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного соціального внеску на загальну суму 16,2 млн грн, що на 7,0 млн грн більше ніж за відповідний період минулого року (за січень - листопад 2020 року – 9,2 млн грн).

Найбільші донарахування з контрольно-перевірочної роботи зафіксовані за підприємствами, які відносяться до лісової галузі. Так, під час проведення перевірки з питання своєчасного нарахування та сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного соціального внеску одного з підприємств лісового господарства області встановлено порушення сплати (перерахування) до бюджету податку на доходи фізичних осіб та військового збору при виплаті доходів фізичним особам. За результатами перевірки підприємству донараховано податку на доходи з фізичних осіб в сумі 3 млн 002,8 тис грн та військового збору 16,3 тис грн. Донараховані суми підприємством сплачені до бюджету в повному обсязі.

ГУ ДПС у Вінницькій області

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»