Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Важливі питання вінничани обговорюють разом

, опубліковано 17 грудня 2021 о 10:40

Нещодавно у місті відбулися онлайн громадські слухання, на яких обговорювали проєкт бюджету Вінницької міської територіальної громади на 2022 рік.  Від податкових органів в обговорюванні брав участь заступник начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Ігор Бондар. Окрім виконавчого комітету ВМР, органів виконавчої влади, підприємств та організацій до обговорення долучилися суб’єкти господарювання, громадські організації та громадяни.

Важливість цього документа – беззаперечна, оскільки він є головним фінансовим документом, що регламентує і доходи, і видатки громади на наступний рік. Таким чином містяни мали можливість не тільки ознайомитися з документом, а і висловити своє бачення щодо наповнення бюджету та  спрямування видатків.

Окрім проєкту бюджету на обговорення було винесено проект Програми економічного та соціального розвитку  громади на 2022 рік, що сформований  з урахуванням пріоритетів Стратегії розвитку Вінницької міської територіальної громади  до 2030 року.

Обидва документи були підтримані громадськістю та направлені на схвалення виконкому та винесення на сесію  міської ради.  

ГУ ДПС у Вінницькій області