Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Багатіємо віддаючи

опубліковано 22 грудня 2021 о 10:18

Більше 20 років щира дружба об’єднує працівників податкової служби міста з колективом Стрижавського будинку-інтернату. Вихованці закладу дорослішали на очах податківців та завжди ділилися новинами, здобутками чи проблемами. А  дорослі друзі намагалися завжди відгукнутися, підтримати, допомогти та головне подарувати  радість спілкування.

Так і цього разу, на довгоочікувану зустріч до дня Святого Миколая  завітали гості на чолі з заступником начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Ігорем Бондарем та начальником Вінницької ДПІ Ольгою Шагінян. Для забезпечення святкового настрою податківці запросили до дітлахів на гостини  спільних друзів із агенції «Резиденція свята». Чудові Снігурка та домовичок розважали дітей  веселими  іграми  та жартами, а спільні танці запалили майже всіх учасників. На завершення свята, як завжди, вихованці отримали солодкі  подарунки  та фотосесію з казковими героями.

Ось так, об’єднавши бажання зробити добру справу, дорослим вдалося подарувати шматочок простого дитячого щастя цим особливим дітям, і від того стати самим трішки багатшими душею.