Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Серед податківців Вінниччини тривають профілактичні заходи щодо запобігання корупції

опубліковано 14 січня 2022 о 14:59

Одним з першочергових завдань Головного управління ДПС у Вінницькій області є виявлення та запобігання корупції, оскільки випадки вчинення неправомірних дій негативно впливають на імідж податкової служби та на взаємовідносини з платниками податків.Відтак цього разу за ініціативи заступника голови ГУ ДПС у Вінницькій області Оксани Домерат та очільника відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Вінницькій Ігоря Затишняка відбулось комплексне навчання працівників підрозділів, які знаходяться, що називається у прямому контакті з платниками податків. Це були працівники управлінь  контролю за підакцизними товарами та податкового аудиту.

Під час спілкування присутнім нагадали вимоги антикорупційного законодавства України, зокрема щодо запобігання корупційним діям та пов’язаним з корупцією правопорушенням, виникнення конфлікту інтересів тощо.

Підсумовуючи навчання Оксана Домерат зауважила, що податкова служба Вінниччини докладає зусиль та декларує наразі нульову толерантність до корупції.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»