Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року до місцевих бюджетів Вінниччини надійшло майже 2,4 млрд грн

, опубліковано 23 березня 2022 о 12:04

Головне управління ДПС у Вінницькій області інформує, що з початку року платники податків Вінницької області перерахували до бюджетів місцевих громад 2 млрд 397,8 млн грн податків, зборів та інших обов’язкових платежів.

Лише за три тижні березня, таких складних для усієї України, платники Вінниччини перерахували до місцевих бюджетів регіону 499,3 млн грн податкових надходжень. Майже 79,5 відсотків з цієї суми або 396,8 млн грн – склав податок на доходи фізичних осіб, який завжди був і залишається одним із найвагоміших у формуванні дохідної частини бюджетів територіальних громад.

Відтак у податковій службі переконані, що підприємства краю, які почали відновлювати свою діяльність в умовах воєнного стану, не тільки забезпечать роботою найманих працівників, товарами, роботами та послугами – споживчий ринок, а й, перераховуючи податкові платежі, дбатимуть про належне функціонування територіальних громад. І все це задля спільної мети – нашої перемоги, свободи і кращого життя усіх людей в Україні!