Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оксана Домерат: Платники Вінниччини перерахували понад 9,5 мільярдів гривень податкових платежів

, опубліковано 05 травня 2022 о 15:52

«За чотири місяці 2022 року платники Вінниччини перерахували понад 9,5 мільярдів гривень податків, зборів та інших обов’язкових платежів. З них до зведеного бюджету надійшло більш ніж 6,2 млрд грн. Ще близько 3,3 млрд грн єдиного соціального внеску було спрямовано за цей час до спеціальних фондів», – заявила  під час нещодавньої пресконференції в.о. начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Оксана Домерат.

При цьому, посадовець зауважила, що проти січня-квітня 2021 року перевиконання простежується як за надходженнями до казни – плюс майже 387,4 млн грн, так і за платежами до спецфондів – ріст понад 556,2 млн грн. Це стало можливо завдяки сумлінній сплаті податкових платежів бізнесом регіону у цей непростий час випробувань для кожного українця.

У ході спілкування Оксана Домерат згадала слова одного із офіцерів про те, що під час війни для забезпечення обороноздатності тільки одного бійця на фронті необхідна злагоджена робота щонайменше 12 осіб у тилу. Тож, користуючись нагодою, посадовець подякувала тим платникам, хто своєю працею та свідомим відношенням до сплати належного до бюджету наближає нашу перемогу. Разом із тим закликала решту бізнесу, насамперед підприємців, все ж таки сплачувати податки, збори та інші обов’язкові платежі, зваживши на те, що на теренах області активні бойові дії не ведуться.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»