Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники ДПС взяли участь у засіданні УСПП з нагоди Дня підприємця

опубліковано 02 вересня 2022 о 15:48

Представники ДПС взяли участь в урочистому засіданні Всеукраїнської громадської організації «Український союз промисловців і підприємців», присвяченому Дню підприємця.

Під час онлайн заходу в. о. заступника Голови ДПС Євгеній Сокур подякував підприємцям за сплачені податки, завдяки яким забезпечуються Збройні Сили України, та побажав витримки і стійкості у складні для держави часи.

«Показники надходжень до бюджету найкраще демонструють вашу щоденну працю та внесок в перемогу. З початку року до загального фонду держбюджету надійшло 482,8 млрд гривень. Тільки завдяки сумлінній роботі підприємств цей результат виявився можливим», - зазначив Євгеній Сокур.

Він запевнив у готовності ДПС до продовження відкритого діалогу з бізнес-спільнотою, підтримці ініціатив, які сприятимуть розвитку підприємництва в Україні, забезпеченні постійної комунікації для оперативного вирішення актуальних для бізнесу питань.

Так, дієвим механізмом  стало запровадження комунікаційних податкових платформ в органах ДПС, практика роботи яких довела можливість оперативно знаходити шляхи для вирішення нагальних питань.