Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про запровадження ДПС України електронного сервісу “Спрямування коштів з єдиного рахунку”

, опубліковано 17 листопада 2022 о 16:08

Головне управління ДПС у Вінницькій області повідомляє, що з метою удосконалення процесу розрахунків платників з бюджетами та фондами через єдиний рахунок, в ІКС “Електронний кабінет”, ДПС України реалізовано електронний сервіс “Спрямування коштів з єдиного рахунку” (далі – Електронний сервіс), який визначає платником спрямування на бюджетні/небюджетні рахунки залишків коштів, сплачених на єдиний рахунок.

Такий Електронний сервіс забезпечить своєчасне і в повному обсязі перерахування сум податків, зборів, платежів та єдиного внеску з єдиного рахунку на бюджетні/небюджетні рахунки.

Для користувачів Електронного сервісу надаємо Покроковий опис використання сервісу “Спрямування коштів з єдиного рахунку” в ІКС “Електронний кабінет”:

КРОК

Увійти до приватної частини електронного кабінету за посиланням https://саbіnеt.tах.gov.uа, перейти у вкладку “Єдиний рахунок”/“Спрямування коштів з ЄР” та створити документ “Спрямування коштів з єдиного рахунку" за формою J/F1307701.

 2 КРОК

- Встановити позначку “Х” в одне з полів: “Платежі з фонду заробітної  плати/оплата праці” або “Інші платежі”.

- Заповнити суму платежу в полі “Сума”.

- Обрати у полі “Код Класифікації доходів бюджету/технологічний код” з випадаючого меню платіж, на який необхідно спрямувати кошти.

- Заповнити поле “Призначення платежу”.

КРОК

Підписати документ “Спрямування коштів з ЄР” та відправити до ДПС.

КРОК

Отримати квитанцію № 2 до документу “Спрямування коштів з ЄР” з результатом обробки про його успішне прийняття ДПС.