Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За порушення при роздрібній торгівлі пальним та продажу алкоголю без акцизок – штрафні санкції та ануляція ліцензії

, опубліковано 07 грудня 2022 о 14:04

Управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Вінницькій області повідомляє, що підрозділом продовжуються контрольно-перевірочні заходи щодо протидії незаконному обігу, спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального.

Так, нещодавно, за результатами таких заходів встановлені факти:

- здійснення суб’єктами господарювання діяльності з роздрібного продажу пального з порушенням законодавства в сфері обігу пального, до зазначених суб’єктів господарювання буде застосовано  штрафні санкції на орієнтовну суму 150,0 тис. грн.

- продажу суб’єктами господарювання алкогольних напоїв без марок акцизного податку встановленого зразка, до зазначених суб’єктів господарювання буде застосовано  штрафні санкції на орієнтовну суму 50,0 тис. грн. За результатами зазначених заходів суб’єктам господарювання буде анульовано ліцензії на право роздрібного продажу алкогольних напоїв.

Принагідно управління контролю за підакцизними товарами нагадує суб’єктам господарювання Вінниччини, що з метою дотримання вимог законодавства у сфері обігу спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального контроль за вказаною групою товарів продовжується.