Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вінницькі податківці передали вихованцям Стрижавського будинку-інтернату гостинці від Святого Миколая

, опубліковано 21 грудня 2022 о 16:46

Пошанування Святого Миколая – давня добра традиція українського народу. Він приходить  до кожної домівки, несучи родинний затишок і душевне тепло.  Святий Миколай  бажаний гість  у кожній оселі. А надто  рада йому малеча, бо ж нікого добрий Миколай не обійде  дарунком та ласкавим  словом.

Багаторічна дружба пов’язує податківців міста з вихованцями  Стрижавського  інтернату для дітей з особовими потребами.  Тому відвідини цього дня своїх підшефних, не стали  виключенням,  навіть  в умовах важкого воєнного сьогодення.

Гостинці від Святого Миколая та працівників податкової служби цього разу передали дітлахам Ігор Бондар та Ольга Шагінян. Вони побажали діткам мирного неба над головою, здійснення найзаповітніших мрій  та  надалі  тільки радувати Святого гарною поведінкою.

Натомість діти нагородили  дорослих друзів  щирими  посмішками та  палкими обіймами. Від дружнього спілкування  кожен отримав своє: діти – солодкі дарунки, а дорослі  - радість  та натхнення.

Святий Миколай  передвісник Новорічних свят, а отже – це час, коли можна  загадувати  найзаповітніші бажання, яке. цьогоріч спільне та єдине у всіх українців – Перемога та Мир для рідної країни.