Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги платників, яким зупинено реєстрацію ПН/ РК в ЄРПН

, опубліковано 09 січня 2023 о 14:18

ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що платники, яким було зупинено реєстрацію податкових накладних ( розрахунків коригування), мають право надати відповідні пояснення та копії документів. При цьому, повідомлення про подання пояснень та копій документів/скарги на рішення комісії та копії документів при зупиненні реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних подаються до контролюючого органу в електронному вигляді у форматі ХМL за наступними формами:

Повідомлення про подання пояснень та копій документів щодо податкових накладних/розрахунків коригування, реєстрацію яких зупинено (код форми J/F 1312603);

Скарга щодо рішення про відмову в реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (код форми (J/F 1313203).

Звертаємо уавагу, що кількість документів довільного формату (файлів), що додаються до повідомлення  або скарги, не повинна перевищувати 100 шт. Проте, один файл може містити копії кількох документів, за умови, що його розмір не перевищує 2 Мб. Якщо кількість документів перевищує 100 шт., то платник самостійно визначає їх пріоритетність та надає лише зазначену кількість, оскільки лише така кількість  може бути оброблена інформаційно-телекомунікаційною системою.