Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку 2023 року від платників Вінниччини надійшло 124 письмових звернення 

опубліковано 15 березня 2023 о 14:23

В ГУ ДПС у Вінницькій області завжди готові прийти на допомогу платникам та надати роз’яснення щодо порядку застосування норм податкового законодавства. Зокрема, протягом січня – лютого 2023 року ГУ ДПС у області надано відповіді на 124 письмових звернення фізичних та юридичних осіб. Відповіді  надавалися як у телефонному режимі, так і електронною поштою та через спілкування в месенджерах. Окрім того, платники зверталися в Центри обслуговування платників податків та на номери телефонів «гарячих ліній». Загальна кількість таких звернень з початку року перевищила позначку у 9 тис. 

Найчастіше платники зверталися з питань сплати єдиного внеску на загальнообовʼязкове державне соціальне страхування, податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку, порядку застосування реєстраторів розрахункових операцій, податку на додану вартість, стану обробки електронної звітності, мінімального податкового зобов’язання. 

Нагадаємо, що В ГУ ДПС у Вінницькій області, задля покращення обслуговування платників податків, створено та функціонує Комунікаційна податкова платформа. Суб’єкти господарювання, які зверталися на платформу, вже досвідчили оперативність реагування на їх звернення. Щоби отримати відповідь на звернення - достатньо викласти зміст питання та, бажано, вказати свої дані для пришвидшення з’ясування всіх обставин по суті питання і відправити таке звернення за адресою: vin.ikc@tax.gov.ua