Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Аналіз звернень громадян, що надійшли до Головного управління ДПС у Вінницькій області

опубліковано 16 березня 2023 о 14:57

ГУ ДПС у Вінницькій області інформує, що протягом січня-лютого 2023 року Головним управлінням ДПС у Вінницькій області отримано 64 звернення, які підпадають під дію Закону України “Про звернення громадян”. Із них надійшло поштою  (безпосередньо від громадян) - 46, засобами електронного зв`язку через мережу інтернет (безпосередньо від громадян) - 11; надіслано за належністю: від інших органів, установ, організацій - 5 звернень, від органів влади - 2 звернення. 

Із загальної кількості осіб, що зверталися, - 6 осіб з інвалідністю ІІ групи, 3 інваліди війни; по інших категорію автора не визначено. 

За суб’єктом звернень, що надійшли впродовж січня-лютого 2023 року: 61 індивідуальне звернення, 2 - колективних (кількість підписантів - 44 громадян), 1 лист визнано анонімним (розгляду не підлягає).  

За результатами розгляду протягом звітного періоду надано відповіді з дотриманням термінів, встановлених законодавством та направлено на вказані громадянами поштові чи електронні адреси. відповідно до статті 5 Закону України “Про звернення громадян”, Разом з тим повернуто авторам 3 звернення; 1 звернення не підлягає розгляду відповідно до статей 8 і 17 Закону України „Про звернення громадян”.