Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа продовжує свою роботу

опубліковано 26 травня 2023 о 14:46

Задля якісної та оперативної комунікації з бізнес-спільнотою і громадськістю у Головному управлінні ДПС у Вінницькій області продовжує роботу Комунікаційна податкова платформа.

Наразі фахівці служби, забезпечують ефективний зворотній зв’язок платників з Вінниччини та Донеччини з податковою службою Вінницької області. Для цього на базі ГУ ДПС у Вінницькій області функціонує електронна скринька Комунікаційної податкової платформи за адресою vn.ikc@tax.gov.ua .

Звернувшись цю скриньку, представники бізнесу та громадськості можуть поставити нагальні питання щодо податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, а також надати свої пропозиції з організації певних заходів за визначеною тематикою.

Нагадаємо, що для оперативного реагування та забезпечення зворотного зв’язку платники мають обов’язково зазначити інформацію про себе (номер телефону для контакту, e-mail тощо).

Додамо, що такий інструмент взаємодії, як Комунікаційна податкова платформа, надає змогу платникам податків у нинішніх умовах оперативно вирішувати актуальні питання у діалозі з податківцями.