Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час перевірок підрозділи податкового аудиту Вінниччини нарахували до бюджету 43,8 млн грн податків і зборів 

, опубліковано 05 червня 2023 о 16:39

Управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Вінницькій області інформує про підсумки роботи упродовж січня-травня 2023 року. 

Так, за цей час підрозділом податкового аудиту проведено 668 перевірок, в тому числі 293 позапланових та 375 фактичних. Як наслідок, за завершеними перевірками до бюджету нараховано податків і зборів на суму 43,8 млн грн. 

З початку року  узгоджено 284 позапланових та 374 фактичних перевірки, за наслідками яких (з урахуванням актів минулих років) до бюджетів усіх рівнів нараховано та пред’явлено до погашення 43,1 млн грн, що на 17,4 млн грн більше ніж за відповідний період минулого року. 

Загальний рівень узгодженості нарахованих сум складає 98,5 відсотків.

За результатами перевірок збиткових підприємств зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на 20,8 млн грн, чим упереджено несплату податку на прибуток в наступних податкових періодах на 3,7 млн грн. 

Також за результатами КПР на 60,1 млн  грн зменшено суму ПДВ, заявлену до відшкодування з бюджету, та на  13,3 млн грн залишки від’ємного значення з ПДВ, які включаються до податкового кредиту наступних податкових періодів.

До зведеного бюджету протягом січня-травня 2023 року за результатами контрольно-перевірочної роботи надійшло 19,6 млн грн.