Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Без студентів, але про студентів говорили на засіданні Ради роботодавців економічного факультету ДоНУ

, опубліковано 09 червня 2023 о 16:20

Без студентів, але про студентів говорили на засіданні Ради роботодавців економічного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса. Присутні відзначили високий рівень фахової підготовки випускників. За словами в.о. начальника ГУ ДПС у області їй не раз доводилось спілкуватися із студентами ДоНУ на зустрічах у податковій службі. Це справді інше покоління, яке відрізняється креативністю і новим баченням. «Стусівці» вміють читати законодавство, вміють дискутувати із досвідченими податківцями - на рівні. Висловлювати свою точку зору, відстоювати свою позицію – це теж великий плюс.  Так само й те, що після закінчення університету, (а дехто і під час навчання), шукають роботу за освітою. Це не просто диплом, який десь у шухляді. Усі розуміємо, що це потрачені кошти як держави, так і батьків на навчання дітей. 

Головне управління ДПС у Вінницькій області готове до співпраці – будемо залучатись до проєктів ДоНУ імені Василя Стуса. 

А роботодавці уже користуються автоматизованим пошуком кандидатур на вільні вакансії. У студентів є електронні кабінети: там можна побачити рівень знань, фото.