Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом січня-червня 2023 року відвідувачам ЦОП надано 87,4 тис. адміністративних послуг

, опубліковано 14 липня 2023 о 11:41

Управління податкових сервісів ГУ ДПС у Вінницькій області інформує, що протягом січня-червня 2023 року відвідувачам Центрів обслуговування платників надано 87,4 тис. адміністративних послуг. Найбільше громадяни звертались за отриманням адміністративної послуги з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Всього у січні-червні 2023 року надано 35,6 тис. таких послуг.

Запитуваними також є послуги з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків та реєстрації платника єдиного податку. Цих послуг у січні-червні 2023 року надано 12,5 тис. та 10,0 тис. відповідно.

Для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку, в якій  зазначено інформацію про суб’єкта, що надає адміністративну послугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання.

Так, зокрема, з інформаційної картки платники можуть дізнатися про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін її видачі, способи отримання результату тощо.

До відома, на території Вінницької області функціонує 24 Центри обслуговування платників при державних податкових інспекціях ГУ ДПС у Вінницькій області.