Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про податкові борги говорили в прямому ефірі на радіо «Міста над Бугом»

опубліковано 25 серпня 2023 о 17:27

Як платнику податків дізнається про те, що у нього виник податковий борг, які є основні заходи по погашенню податкового боргу та якою є загальна картина податкової заборгованості на Вінниччині - про це під час прямого ефіру на радіо «Місто над Бугом» у радіопередачі «Час змін» повідомила заступник начальника управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Вінницькій області Галина Мідлер.

Під час інформування громадськості регіону посадовець, зокрема, зазначила, що податковий борг – це сума узгодженого грошового зобов’язання, несплаченого платником податків у встановлений Податковим кодексом України (далі- ПКУ) строк, та непогашеної пені, нарахованої у порядку, визначеному ПКУ. Несплата платником податків суми узгодженого грошового зобов'язання, у встановлений Податковим кодексом України (далі- ПКУ) строк, призводить до виникнення податкового боргу.

Завершуючи розмову Галина Мідлер нагадала, що податкова служба Вінниччини відкрита до комунікації з бізнесом і громадськістю, зокрема й через комунікаційну податкову платформу vin.ikc@tax.gov.ua.