Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про роботу із запитами на отримання публічної інформації,  які надійшли до ГУ ДПС у Вінницькій області

опубліковано 24 жовтня 2023 о 08:44

Управління організації роботи головного управління ДПС У вінницькій області повідомляє, що з метою забезпечення прозорості та відкритості своєї діяльності, реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, надання інформації за запитами, відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації”, податковою службою Вінниччини  забезпечено розгляд документів з проханням надати публічну інформацію. 

Так, протягом вересня 2023 року до Головного управління ДПС у Вінницькій області надійшло 6 запитів на отримання публічної інформації. В розрізі категорій запитувачів 4 запити було направлено фізичними особами, 2 - юридичними особами. Із загальної кількості 3 запити було направлено запитувачами поштою, 2 запити - через мережу Інтернет засобами електронного зв’язку, 1 запит - переслано за належністю суб’єктом владних повноважень.   

За всіма запитами надано відповіді з дотриманням термінів, встановлених законодавством.  При цьому надано інформацію по 2 запитах; відмовлено в наданні інформації з підстав, визначених статтею 22 Закону України “Про доступ до публічної інформації” з наданням відповідного роз’яснення, по 4 запитах. Відповіді запитувачам направлено на вказані ними поштові/електронні адреси.