Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Вінниччині, за результатами проведеної роботи, 37 роботодавців віднайшли можливість погасити заборгованість по заробітній платі на суму майже 30,5 млн грн

опубліковано 25 грудня 2023 о 08:27

Актуальним напрямком діяльності податкових органів залишається робота направлена на детінізацію доходів населення, підвищення рівня заробітної плати та збільшення, в результаті цього, надходжень податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску. 

З цією метою протягом січні - листопада п.р. на засіданнях комісій, створених спільно з органами місцевої влади, заслухано посадових осіб 97 підприємств та 54 підприємців, якими підвищено рівень заробітної плати.

Крім того, проводилась індивідуальна роз’яснювальна робота з керівниками підприємств та підприємцями. 

Протягом січня - листопада 2023 року проведено співбесіди з посадовими особами 197 підприємств та 101 підприємцями, якими також підвищено заробітну плату. 

В результаті підвищення рівня заробітної плати, бюджети усіх рівнів додатково отримали 500,7 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб та 41,7 тис. грн військового збору.

На засіданнях робочих груп, створених спільно з органами влади, заслухано 37 боржника, якими погашено заборгованість по заробітній платі в сумі 30472,4 тис. грн та надійшло до бюджету 5485,0 тис. грн податку на доходи фізичних осіб.