Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Алгоритм заповнення рядків 18  та 22.4.1 Додатка ДІЯ

опубліковано 15 березня 2024 о 08:33

ГУ ДПС у Вінницькій області звертає увагу, що у рядку 18 Додатку ДІЯ відображається сума наданої фінансової допомоги. Зокрема:

у рядку 18.6 – сума наданої фінансової допомоги, яка підлягає оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб відповідно до розділу IV Кодексу або не включається до розрахунку загального місячного (річного) оподатковуваного доходу згідно із ст. 165 Податкового кодексу України та/або не оподатковується згідно з п. 170.7 ст. 170 Податкового кодексу України.

У рядку 22.4.1 Додатку ДІЯ відображається придбання робіт (послуг), якщо резидент Дія Сіті -платник податку на особливих умовах отримує результати робіт (послуг) до моменту здійснення оплати або протягом 365 календарних днів, або в інші строки, передбачені висновком центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику економічного розвитку, про перевищення строків розрахунків, визначених законодавством, з дня перерахування коштів (у тому числі отриманих за договором комісії, доручення або з інших аналогічних підстав) за кордон в оплату придбання робіт (послуг).