Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про проблеми і перспективи експортного потенціалу Вінниччини в умовах війни та післявоєнної відбудови йшлося під час "круглого столу"

опубліковано 29 серпня 2024 о 17:26

Сьогодні, на Вінниччині, відбувся круглий стіл на тему: “Проблеми і перспективи експортного потенціалу Вінниччини в умовах війни та післявоєнної відбудови”. 

Про зміни в законодавстві, в т.ч. при здійсненні операцій з вивезення за межі митної території України у митному режимі експорту окремих видів товарів у період дії воєнного стану, введених в дію з 01.07.2024 року, поінформувала гостей заходу в.о. начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Оксана Домерат. 

“Ми прекрасно розуміємо, в яких умовах доводиться вам працювати. А тому прагнемо зі свого боку забезпечити вчасне інформування бізнесу про зміни, і надалі будемо продовжувати співпрацю з сумлінним бізнесом задля процвітання нашої держави. Раді підтримувати ініціативи платників та брати участь у подібних заходах,” - підсумувала Оксана Домерат. 

Для довідки: захід відбувся в партнерстві з Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні в рамках проєкту “Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку (ЦСР)”.