Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Вінниччини провели онлайн-навчання студентів із декларування доходів

опубліковано 13 квітня 2021 о 15:42

Сьогодні, у рамках проведення кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році Головним управлінням ДПС у Вінницькій області проведено онлайн-навчання студентів Вінницького технічного коледжу. Тема навчання: «Загальні правила заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи». Захід відбувся за допомогою платформи для онлайн-конференцій ZOOM.

Під час проведення заняття заступник начальника управління податкового адміністрування фізичних осіб – начальник відділу адміністрування податку з доходів фізичних осіб, податків з громадян та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, податків і зборів фізичних осіб-підприємців ГУ ДПС у Вінницькій області Ірина Царук розповіла учасникам навчання про основні положення діючого законодавства щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи. Детально розглянула порядок заповнення декларації тими  категоріями громадян, для кого декларування доходів є обов’язковим. Також зупинилась на нюансах оформлення податкової знижки.  Крім того, нагадала учасникам заходу, в який спосіб та терміни можна подати декларацію до податкових органів.

Під час навчання учасники мали змогу отримати кваліфіковані відповіді на свої запитання згідно тематики онлайн-навчання.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»