Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Увага! На Вінниччині знову активізувалися шахраї!

, опубліковано 16 березня 2021 о 14:51

Знову мають місце продовження випадків вчинення шахрайських дій невідомими особами, від імені працівників органів структурних підрозділів ГУ ДПС у Вінницькій області, в тому числі керівників структурних підрозділів, з метою протиправного заволодіння коштами суб'єктів господарської діяльності, зареєстрованих на території обслуговування.

Телефонні “вимагачі” постійно удосконалюють свої незаконні схеми “виманювання” грошових коштів з платників податків, зокрема здійснюють телефонні дзвінки або ж надсилають смс - повідомлення директорам суб'єктів господарської діяльності, які зареєстровані як платники податків на території області та під виглядом керівників структурних підрозділів ГУ ДПС у Вінницькій області пропонують за “матеріальну допомогу” уникнути перевірок, які нібито мають проводитися працівниками ГУ ДПС у Вінницькій області.

За словами шахраїв, якщо хочете уникнути перевірок - перерахуйте “матеріальну допомогу” на банківський рахунок. При чому, суми так званої “матеріальної допомоги” чималі, іноді сягають від 500 до 2 000$.

Якщо ви стали свідками таких шахрайських чи провокаційних дій, не стійте осторонь і зверніться до відділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області за номером телефону (0432) 59-23-50.