Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З представниками Турбівської селищної ради обговорили нагальні питання

, опубліковано 19 травня 2021 о 11:43

Уповноважена особа ГУ ДПС у Вінницькій області Лілія Пастушенко провела зустріч з Турбівським селищним головою Ігорем Соцем. У зустрічі взяли участь начальник фінансового управління Турбівської селищної  ради Заєць Л.І., начальник відділу земельних відносин та екологічних питань Турбівської селищної ради Шафранюк С.С. та начальник Липовецької ДПІ Данільцев Ю.М.

Основними питаннями, які обговорювали під час зустрічі, були - ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, порядок нарахування земельного податку та орендної плати за землю, єдиного податку тощо.

Учасників зустрічі поінформовано про можливість використання електронних сервісів ДПС, можливості сервісу "Електронний кабінет", переваги подання податкової звітності в електронному вигляді.

Турбівський селищний голова Ігор Соць наголосив на готовності селищної ради до якісної та ефективної співпраці щодо формування бази оподаткування для спільного забезпечення виконання дохідної частини бюджету та залучення платників податків до використання електронних сервісів при поданні податкової звітності.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»