Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виконання дохідної частини бюджету громади - головне питання зустрічі

, опубліковано 17 червня 2021 о 13:53

Уповноважена особа ГУ ДПС у Вінницькій області Людмила Сузанська провела зустріч з Піщанським селищним головою Олександром Крижанівським та начальником фінансового відділу Піщанської селищної ради Олександром Шулікою. Йшлося про загальну фінансову ситуацію в Піщанській селищній раді, дотримання податкової дисципліни суб’єктами господарювання та перспективи виконання дохідної частини бюджету громади. Зокрема, обговорили  питання прийняття економічно-обґрунтованих ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та плати за землю; залучення до оподаткування фізичних осіб, які обробляють землю одноосібно, шляхом подання декларацій, нарахування та сплати податків; забезпечення надходжень ПДФО до місцевих бюджетів, у т.ч. за рахунок проведення роботи щодо оподаткування доходів, отриманих від надання земельних часток (паїв) в оренду; радилися щодо проведення заходів по погашенню податкового боргу та недопущенню приросту новоствореного боргу; шукали резерви надходжень до місцевого бюджету.

У ході зустрічі посадовець поінформувала присутніх про можливість використання електронних сервісів ДПС, про сервіс "Електронний кабінет" та про переваги подання податкової звітності в електронному вигляді.

Селищний голова Олександр Крижанівський наголосив на готовності селищної ради до якісної та ефективної співпраці щодо формування бази оподаткування для спільного забезпечення виконання дохідної частини бюджету.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»