Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робота на благо вінницької громади

, опубліковано 04 жовтня 2021 о 10:01

Вінничани  пишаються своїм містом. А міська  рада  та  контролюючі органи, зокрема, податкова служба, активно співпрацюють у напрямку наповнення місцевого бюджету, адже майже всі нововведення та досягнення громади відбуваються завдяки податковим надходженням.  

Так, нещодавно  відбулася робоча зустріч  заступника ГУ ДПС у Вінницькій області  Ігоря Бондаря  та заступників міського голови Андрія Очеретного і Сергія Тимощука з питань виконання показників місцевого бюджету та  пошуку  додаткових джерел надходжень. Зокрема,  мова йшла про  заходи щодо погашення податкового боргу, особливо боргу громадян платників майнових податків, щодо повної сплати податків суб’єктами господарювання,  заходи щодо  детінізації  доходів громадян та суб’єктів господарювання та легалізацію  найманої праці.

Нагадаємо, що за результатами щорічного всеукраїнського муніципального опитування Вінниця  всьоме поспіль стала лідером рейтингу найкомфортніших міст для життя в Україні.  У рейтингу обласних центрів та найбільших міст України за якістю життя і десятком інших параметрів  Вінниця отримала 3,6 бала.  Місто  вже традиційно отримало найвищі показники по країні у різних напрямках міської інфраструктури – це тротуари і дороги, збір сміття, транспортна інфраструктура  та вуличне освітлення. Також містяни задоволені екологією. В гуманітарній сфері у Вінниці найвищі показники в державі в таких сферах, як медицина, дитсадки, заклади культури, заклади вищої освіти. Випереджає вінницька громада інші міста також в питанні доступу для людей з інвалідністю  та у розвитку промисловості . 

Загалом 74% опитаних респондентів зазначили, що справи у Вінниці йдуть у правильному напрямку. А діяльність Вінницької міської ради схвалюють 75% містян.  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»