Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

День відкритих дверей вінницьких студентів

, опубліковано 04 жовтня 2021 о 09:59

Вінницька ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області  постійно  проводить екскурсії для учнів шкіл та студентів вищих навчальних закладів з метою ознайомлення молодого покоління із роботою податкової служби.

Так, нещодавно студенти 1 курсу обліково-фінансового факультету Вінницького  торговельно-економічного інституту КНТЕУ мали можливість ознайомитися з роботою Центру обслуговування платників. Екскурсію  розпочав  заступник ГУ ДПС у Вінницькій області Ігор Бондар. Він розповів про особливості роботи Центру обслуговування, про послуги, які там надаються, електронні сервіси ДПС, зокрема Електронний кабінет, який дає можливість отримувати необхідні послуги онлайн. Закцентував увагу на  те, як можна отримати електронний цифровий підпис, за допомогою якого  можна  отримувати  послуги онлайн не тільки в податковій, а і спілкуватися з іншими дозвільними  та контролюючими.

Окрім того, під час екскурсії студентів інформували про сучасні тенденції роботи податкової служби. Звернули увагу на нюанси щорічної кампанії декларування доходів громадян та найактуальніше нововведення - одноразове (спеціальне) добровільне декларування, яке дозволяє громадянам легалізувати свої активи, які ніде раніше не декларувалися і податки з яких не сплачувались.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»