Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам Вінницької ДПІ про електронну звітність

опубліковано 12 січня 2022 о 16:43

Вінницька ДПІ ГУ  ДПС  у Вінницькій області зауважує, що перший місяць року  - відповідальна пора як для податківців, так і для платників податків. Адже, це час  подання  річної  податкової звітності - наймасовішого відвідування податкової інспекції, оскільки цього місяця мають звітувати всі суб’єкти господарювання та громадяни, які отримували протягом року доходи, що не оподатковувалися при їх виплаті.

При цьому, головне завдання  Центру обслуговування платників  Вінницької ДПІ  це забезпечення комфортних та безпечних умов подання звітності  та отримання адміністративних послуг суб’єктами господарювання та громадянами.   

Для зручності декларантів на стендах ЦОП розміщено зразки заповнення річної звітності. А фахівці ДПІ постійно налаштовані на допомогу  платникам в освоєнні сучасних, прогресивних технологій  спілкування з ДПС, зокрема, подання звітності в електронному вигляді через Електронний кабінет платника із застосуванням електронного цифрового підпису, з наочною демонстрацією функціоналу «Електронного кабінету платника» та дій для активації ЕЦП.

Принагідно у Вінницькій ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області нагадують, що в час карантинних обмежень доцільно подавати декларацію в електронному вигляді. Адже так декларанти не лише економлять власний час на поїздки, а ще й дбають про власну безпеку та захист своїх рідних.

Вінницька ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області