Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця заради майбутнього

опубліковано 16 грудня 2022 о 16:13

Співпраця податкової служби та органів місцевого самоврядування завжди була і залишається одним із пріоритетних напрямків роботи служби. Адже, саме у найскладніший для всіх українців час, в умовах повномасштабної війни, надзвичайно важливо забезпечення  належного та безперервного виконання  бюджетів всіх рівнів.

Саме тому, начальник Вінницької ДПІ Ольга Шагінян взяла участь у бюджетних слуханнях, де громадськості презентували  проєкти  Програми  економічного та соціального розвитку та бюджет Вінницької міської територіальної громади  на 2023 рік.

Згідно проекту, основними бюджетоутворюючими податками загального фонду  бюджету  громади у 2023 році залишаються податок на доходи фізичних осіб, плата за землю, акцизний податок, єдиний податок, податок на нерухоме майно, від яких очікується  отримати 98 відсотків власних доходів.

У зв’язку з цим Ольга Шагінян зазначила, що податкова служба здійснює всі можливі заходи щодо наповнення бюджетів всіх рівнів, а виконання бізнесом та кожним громадянином податкових зобов’язань перед державою важливе як ніколи. Адже вчасно та в повному обсязі сплачені податки – це економічна підтримка громади й вагома складова для пришвидшення нашої перемоги.

Вінницька ДПІ ГУ ДПС у області