Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічі у Тульчинській ДПІ платникам нагадують про зручність електронних сервісів ДПС

опубліковано 21 лютого 2023 о 15:31

Фахівці Тульчинської ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області під час нещодавньої зустрічі з платниками регіону акцентували увагу присутніх на тому, що в умовах воєнного стану пріоритетним напрямом роботи ДПС залишається розвиток онлайн-сервісів для задоволення потреб платників, забезпечення ними електронної взаємодії з органами ДПС, щоб сплачувати податки було легко та зручно, а отримувати електронні послуги – просто та комфортно. 

Зокрема нагадали:

- про електронний сервіс InfoTAX, який надає платникам податків можливість через месенджери Telegram та Viber отримувати інформацію про стан розрахунків з бюджетом, результати обробки документів, строки подання звітності та сплати податків тощо. 

- про сервіси податкової служби, що доступні на порталі Дія в розділі «Мої податки», де платники можуть отримати інформацію про свої податкові дані, стан розрахунків з бюджетом, дані про банківські рахунки, а також мають можливість сплатити податки та подати декларацію.

- про найпопулярніший електронний сервіс ДПС України Електронний кабінет, де можна побачити і сплату податків, і подання звітності у режимі онлайн, і  отримання інших адміністративних послуг та можливість звернутись до органів ДПС за допомогою листування. 

Тульчинська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області