Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року Тульчинською ДПІ надано понад 1200 адміністративних послуг

опубліковано 13 березня 2023 о 14:58

Впродовж двох місяців 2023 року фахівцями Центру обслуговування платників Тульчинської ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області надано платникам 1273 адміністративні послуги,  з них 80 в електронній формі.

Серед основних послуг: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з ДРФО - 524 та надання відомостей з ДРФО про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 564. Також було надано 99 витягів з реєстру платників єдиного податку та 12 довідок-підтвердження статусу податкового резидента України. Крім цього   зареєстровано 28 книг обліку розрахункових операцій, 12  касових апаратів та прийнято 15 заяв щодо реєстрації платника єдиного податку.

Також у ЦОП надаються інші послуги, зокрема надання консультацій щодо кампанії декларування доходів громадян, застосування права на податкову знижку, роз’яснення щодо функціонування електронних сервісів ДПС тощо. 

Забезпечено інформування платників, що  кампанія декларування минулорічних доходів триватиме до 1 травня  п.р. Податкові новини та іншу корисну інформацію платники можуть знайти на офіційній сторінці ДПС, у соціальній мережі Facebook та на Telegram - каналі. 

Тульчинська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області