Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Калинівській ДПІ гостювали студенти місцевого коледжу

опубліковано 13 березня 2023 о 15:01

Калинівська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області повідомляє про  проведення зустрічі зі студентами третього курсу “Облік і оподаткування” Калинівського технологічного фахового коледжу. 

Цього разу студенти ознайомились з роботою Центру обслуговування  платників і новими сучасними методами роботи. Зокрема говорили про основні завдання ЦОП, які полягають у здійсненні сервісного обслуговування   платників податків та надання адміністративних послуг у найкоротший строк за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень, приймання податкової  та іншої звітності, реєстрація фізичних осіб - платників податків у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та надання електронних довірчих послуг. Особливо було наголошено на використанні електронних сервісів, зокрема електронного кабінету платника податків, який має ряд переваг, а саме:  відкритість, цілодобовий доступ до послуг, оперативність обробки даних, уникнення черг і економія робочого часу. 

Також молодь дізналась про порядок застосування реєстраторів розрахункових операцій, впровадження новітніх програм РРО, приєднались до користувачів інформаційних джерел ДПС.

Окремо студентам нагадали про особливості «Декларування-2023» та про нюанси отримання податкової знижки на навчання.