Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Здобувачі освіти відвідали Центр обслуговування платників Тульчинської ДПІ

опубліковано 25 травня 2023 о 15:50

Сьогодні здобувачі освіти 4-го курсу Вищого професійного училища №41 м.Тульчина за напрямом підготовки «Облік і оподаткування» мали можливість ознайомитись з роботою Центру обслуговування платників Тульчинської ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області.

Презентацію роботи Центру обслуговування платників провела начальник Тульчинської ДПІ Вікторія Дзюбенко, яка зазначила, що знання, які отримують студенти під час навчання, стануть у нагоді в професійній діяльності, адже молодь, яка розуміє важливість знання податкового законодавства, завжди демонструє свідому громадянську позицію та прагне, щоб наша держава розвивалась. Також вона розповіла про особливості діяльності податкової служби, розкривши перед студентами структуру її роботи та наголосивши на важливості сплати податків для суспільства в умовах воєнного стану.

Зустріч надала присутнім можливість ознайомитись з принципами оподаткування в Україні, закріпити свої знання, отримані  в навчальному закладі, а також ознайомитись з процедурами та сервісами, що спрощують взаємодію з податковою службою, дізнатись  про широкий спектр послуг, які надаються платникам податків, а також про використання сучасних електронних сервісів ДПС. 

Тульчинська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області