Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про роботу Оратівської ДПІ

опубліковано 19 вересня 2023 о 16:50

Оратівська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області повідомляє, що з початку 2023 року місцевим ЦОПом надано 852 консультації та проведено звірки з платниками податків юридичними та фізичними особами-підприємцями.

Окрім того, надано консультацій з мінімального податкового зобов’язання у кількості 403, надано усних консультацій з питань заповнення та подання податкової звітності у кількості 502.

Також про ці та інші питання уподовж вересня 2023 року на засіданнях виконавчого комітету Оратівської ОТ керівник ДПІ ознайомлювала присутніх із поточною роботою ДПІ, зокрема, із порядком нарахування та процесом формування та вручення податкових повідомлень-рішень по земельному податку, орендній платі, та податку на нерухоме майно та щодо особливостей розрахунку та звітування по мінімальному податковому зобов’язанню.

Продовжувалась робота із ознайомленням платників щодо новацій у податковому законодавстві шляхом поширення відповідної інформації через місцеві періодичні ЗМІ та шляхом роздачі тематичних інформаційних матеріалів (буклетів, брошур) платникам в т. ч. по напрямку РРО/ПРРО, мінімальному податковому податковому зобов’язанню.