Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про електронні сервіси ДПС інформують посадовців Могилів-Подільщини 

опубліковано 12 лютого 2024 о 16:25

Могилів-Подільська ДПІ Головного управління ДПС у Вінницькій області повідомляє, що днями начальник Могилів-Подільської державної податкової інспекції Ірина Лудан здійснила інформування колективу фінансового управління Могилів-Подільської міської ради із роботою електронних сервісів ДПС, а саме  “Електронного кабінету” та  мобільного додатку “Моя податкова”.

Присутнім роз'яснено, що мобільний застосунок  “Моя податкова” - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби громадянам, а також сплати податків з використанням запропонованих платіжних систем. 

Мобільний застосунок містить інформацію про реєстраційні дані платника податків, об’єкти оподаткування, суми грошових зобов’язань (ППР).  А також надає можливість здійснити пошук фіскального чека, марки акцизного податку, переглянути дані реєстрів платників ПДВ, страхувальників та платників єдиного податку. Користувачі можуть переглянути квитанції, листи контролюючого органу, відомості з Державного реєстру про суми виплачених доходів та утриманих податків.

Могилів-Подільська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області