Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Гаряча»  телефонна лінія у Вінницькій ДПІ 

опубліковано 19 лютого 2024 о 15:02

Черговий  сеанс  «гарячої» телефонної лінії у цьому році  провела заступник начальника відділу податкових сервісів Вінницької ДПІ Василина Мізяківська.  Найбільше платників цікавили питання щодо отримання довідки про доходи громадян та  внесення змін до облікових даних платника.

Відповідаючи на питання посадовець  звертала увагу, що  довідка про доходи за рік може бути видана після подання  суб’єктом господарювання та роботодавцем річної звітності. Наголошувала на  можливості отримання довідки швидко та  без  відвідування ДПІ - через Електронний кабінет платника за наявності кваліфікованого електронного підпису або через мобільний застосунок «Моя податкова». 

Також Василина Мізяківська відповідала на питання щодо взяття на облік у контролюючому органі новостворених суб’єктів господарювання, механізму переходу  на облік до іншого органу ДПС у зв’язку зі зміною місця реєстрації протягом року, необхідності  подання та порядку заповнення  повідомлення про об’єкти оподаткування за ф.№ 20-ОПП та інші. 

На всі поставлені питання в ході «гарячої лінії» були надані кваліфіковані роз’яснення в межах чинного законодавства.