Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До Калинівської ДПІ завітали студенти місцевого коледжу

опубліковано 28 березня 2024 о 15:38

Днями у Калинівській ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області відбулась зустріч із студентами Калинівського технологічного фахового коледжу, які навчаються за спеціальністю “Облік і оподаткування” та “Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок”. 

В ході спілкування молодь ознайомилась з роботою Центру обслуговування платників і новими сучасними методами роботи. Йшлося, зокрема, про основні завдання ЦОП - здійснення сервісного обслуговування платників податків та надання адміністративних послуг у найкоротший строк за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень, приймання податкової та іншої звітності, реєстрація фізичних осіб - платників податків у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та надання електронних довірчих послуг. Особливо було наголошено на використання електронних сервісів, зокрема електронного кабінету платника податків, який має ряд переваг, а саме: відкритість, цілодобовий доступ до послуг, оперативність обробки даних, уникнення черг і економія робочого часу. 

Також учні дізнались про порядок застосування реєстраторів розрахункових операцій, впровадження новітніх програм РРО  та принагідно приєднались до користувачів інформаційних джерел ДПС.

Калинівська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області