Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тульчинська ДПІ: впродовж першого півріччя 2024 року надано 3,9 тис  адміністративних послуг

опубліковано 12 липня 2024 о 11:21

Впродовж шести місяців поточного року фахівцями Центру обслуговування платників Тульчинської ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області надано платникам 3865 адміністративних послуг,  з них 282 в електронній формі.

Найчастіше громадяни звертались за отриманням адміністративних послуг з видачі: картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податку та відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про джерела та суми нарахованого доходу, нарахованого (перерахованого) податку та військового збору,  яких надано  – 1906 та 1345 відповідно.

Також було надано 362 витяги з реєстру платників єдиного податку,  10 витягів з реєстру платників податку на додану вартість та 6 довідок-підтвердження статусу податкового резидента України. Крім цього   зареєстровано:

 - реєстраторів розрахункових операцій - 26;

 - книг обліку розрахункових операцій – 139;

 - розрахункових  книжок -57. 

Щоденно опрацьовуються відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо реєстрації та обліку платників. Таких відомостей протягом  шести місяців було опрацьовано – 622, також було  погоджено  довідок-розрахунків про видачу коштів для виплати заробітної плати без перевірки сум сплати єдиного внеску - 31. 

Постійно у ЦОП надаються і інші послуги, зокрема консультації щодо реєстрації підприємницької діяльності, застосування РРО/ПРРО, декларування доходів,  застосування права на податкову знижку,  роз’яснення щодо МПЗ та функціонування електронних сервісів ДПС та мобільного за стосунку «Моя податкова» тощо. 

Тульчинська ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області