Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про можливості Електронного кабінету нагадали платникам Іллінецької ДПІ

опубліковано 12 липня 2024 о 11:33

В ЦОП Іллінецької ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області головний державний інспектором Алла Філонова під час зустрічі з платниками надає їм адміністративні послуги та консультації щодо використання електронного сервісу ДПС «Електронний кабінет платника» та мобільного застосунку «Моя податкова».  

Цього разу посадовець, зокрема, нагадала, що дистанційний формат спілкування з контролюючим органом має ряд переваг, таких як заощадження часу, зручність отримання інформації, спрощений механізм комунікацій та ін.  

Алла Філонова наголосила платникам про можливість отримати в Електронному кабінеті, мобільному застосунку «Моя податкова» повідомлення про наявність податкового боргу та необхідність його сплати та про наявну можливість для фізичних осіб в Електронному кабінеті сплати податків, зборів, платежів з використанням запропонованих платіжних систем або QR-кодом.  

Крім цього, громадянам доведено інформацію щодо обов’язку подання органам ДПС відомостей про зміну даних (в тому числі реєстрацію зміни місця проживання). Такі відомості можна подати особисто до контролюючого органу або в електронному вигляді, що значно зручніше, не відвідуючи орган ДПС, а скориставшись Електронним кабінетом або мобільним застосунком «Моя податкова». 

Іллінецька ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області