Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про законодавчі новації інформують платників в Іллінецькій ДПІ

опубліковано 14 жовтня 2024 о 09:48

Фахівці Іллінецької державної податкової інспекції ГУ ДПС у Вінницькій області продовжують проводити активну інформаційно-роз’яснювальну роботу з платниками податків з метою неухильного виконання ними законодавства. Відтак, надаються роз’яснення про необхідність легалізації найманої праці, зокрема задля захисту прав працівника та надходження ПДФО до бюджету. Також звертається увага на обов’язковість своєчасної сплати податків, погашення податкового боргу, використання РРО/ПРРРО та ін. 

Платники мають можливість отримати відповіді на запитання щодо порядку отримання податкової знижки, про порядок оподаткування благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам та ін. 

Фізичним особам, які володіють земельними ділянками чи об’єктами нерухомості, що підлягають оподаткуванню, податківці радять негайно погасити заборгованість з майнових податків. 

Також надаються роз’яснення платникам податків переваги спілкування з податковими органами в електронному вигляді, зокрема за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", мобільного застосунку «Моя податкова», електронної скриньки комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Вінницькій області за адресою vin.ikc@tax.gov.ua.