Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Микола Суржиков: На Вінниччині є 50 декларантів із мільйонними доходами

, опубліковано 13 квітня 2021 о 09:55

«За три місяці деклараційного процесу 2021 року, понад 7,5 тисяч вінничан подали декларації про майновий стан і доходи. Вони задекларували більш ніж 618,9 млн грн. доходів»,– розповів начальник Головного управління ДПС у Вінницькій області Микола Суржиков під час інтерв’ю журналісту ТРК «Суспільне UA» Олександру Блажко, – «За поданими деклараціями узгоджено до сплати в бюджет майже 12,9 млн грн податку на доходи фізичних осіб та понад 2,1 млн грн військового збору».

Разом із тим, за словами посадовця, більше ніж 3,0 тисячам осіб, котрі задекларували доходи з подальшим отриманням податкової знижки, повернуть із бюджету понад 8,7 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

Є вже на Вінниччині і 50 мільйонерів, які разом задекларували дохід, що перевищив 139,8 млн грн. Після розрахунку вони мають сплатити 2,1 млн грн. податку на доходи фізичних осіб і понад 308,3 тис. грн військового збору.

Принагідно Микола Суржиков звернувся до земляків з нагадуванням: «До кінця кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році залишилось менше місяця – останнім днем подання декларації про майновий стан і доходи є 30 квітня 2021 року. Тож не баріться і вчасно задекларуйте свої минулорічні статки», – при цьому зауважив, – «Громадяни, які мають кваліфікований електронний підпис, можуть подати декларацію про майновий стан і доходи та сплатити свої податкові зобов’язання, скориставшись сервісом Електронний кабінет».   

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»