Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податковій службі 31 рік!

, опубліковано 02 липня 2021 о 10:16

Сьогодні податківці Вінниччини відзначають професійне свято – День податківця України. Тож у Головному управлінні ДПС у Вінницькій області лунали слова подяки кращим фахівцям служби.

Звертаючись до присутніх, головний податківець Вінниччини Микола Суржиков зауважив: «За роки існування державна податкова служба зробила багато для ефективного адміністрування податків і зборів, налагодження відкритого діалогу з платниками податків, запровадження новітніх електронних сервісів тощо. Є чим пишатись і за виконання та перевиконання показників з надходжень до державного та місцевих бюджетів, за зусилля з протидії мінімізації доходів, боротьби з контрафактом, легалізації тіньової зайнятості».

Утім, реалізувати ці завдання було б неможливо без згуртованого колективу професіоналів, однодумців, патріотів своєї справи. Відтак відзнаки отримали найкращі представники професії.

«Нехай із року в рік ваша праця приносить вагомі результати у розбудові нашої країни, сприяє добробуту і процвітанню України», – підсумував Микола Суржиков.