Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Нагорода повинна знайти своїх героїв

, опубліковано 02 липня 2021 о 14:36

Нагорода має знайти своїх героїв. Цього разу ними мають стати кращі платники податків регіону. Ті, хто продемонстрував високі досягнення щодо повноти та своєчасності сплати податків та зборів, дотримання податкової дисципліни, кількості офіційно працевлаштованих осіб, розміру середньомісячної заробітної плати по підприємству, суми коштів, витрачених на соціальні програми та благодійні акції тощо. 

Допомогти визначити кращих у сумлінності щодо сплати податків Вінницькому осередку “Асоціації платників податків України” допомагають у податкові службі області. З цим питанням і завітав до начальника Головного управління ДПС у Вінницькій області Миколи Суржикова керівник місцевого осередку Сергій Вінник.

Нагадаємо, кандидати на перемогу в Рейтингу повинні не мати: податкового боргу станом на 01 січня поточного року; заборгованості з виплати заробітної плати станом на 01 січня поточного року; порушень податкового законодавства, доведених у судовому порядку протягом звітного року. Окрім того бути  платниками податку на прибуток (аграрії  можуть мати статус платника єдиного податку 4 групи).

Очільник податкової служби регіону підсумував; “Отримуючи звання «Сумлінного платника податків», підприємство, окрім популяризації на власному прикладі чесного і прозорого ведення бізнесу, отримує суспільне визнання, вдячність держави за належне виконання своїх податкових зобов’язань і публічно закріплює свій статус надійного бізнес-партнера;.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»