Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Суб’єктам господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами

, опубліковано 05 травня 2021 о 10:15

В ГУ ДПС у Вінницькій області нагадують, що в зв’язку із створенням на території області 63 ОТГ, суб’єктам господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами слід бути уважними при подані акцизної Декларації. Ті суб’єкти, які мають один або декілька пунктів продажу на території одного або декількох населених пунктів, що входять до складу об’єднання територіальних громад, (один код КОАТУУ) та обслуговуються в одному контролюючому органі складають та подають Декларацію та заповнюють один Додаток 6 до Декларації відповідно до цього КОАТУУ.

Суб’єкти господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами, що мають декілька пунктів продажу на території декількох населених пунктів, що входять до складу ОТГ (різні коди КОАТУУ) та обслуговуються в різних контролюючих органах складають та подають Декларацію до кожного контролюючого органу та заповнюють додаток 6 до Декларації окремо за кожним КОАТУУ.

Суб’єкти господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами, що мають декілька пунктів продажу на території декількох населених пунктів, що входять до складу ОТГ (різні коди КОАТУУ) та обслуговуються в одному контролюючому органі складають та подають одну Декларацію з кількістю Додатків 6, що відповідає кількості кодів КОАТУУ.

Роз’яснення з даного питання викладено у листі Державної податкової служби від 02.04.2021 року №7984/7/99-00-21-03-03-07 .

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»