Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Економічний розвиток Крижопільщини та старт одноразового (спеціального) добровільного декларування

, опубліковано 31 серпня 2021 о 11:56

Нещодавно у Крижопільській ДПІ відбулася нарада з аграріями. Керівники структурних підрозділів ГУ ДПС у Вінницькій області Галина Крисюк і Тетяна Жебричук спілкувались із керівниками фермерських господарств Крижопільської та Городківської ТГ.

Цього разу на зустрічі були представники ФГ «Красножон І.С.», ФГ «Гасяк», СФГ «Русін П.В.» та ФГ «Фермер Дорофєєв В.В.»

Метою зустрічі було налагодження конструктивної співпраці щодо забезпечення надходжень до бюджетів територіальних громад. В ході спілкування піднімалися важливі питання: приведення договорів оренди земель сільськогосподарського призначення у відповідність до діючого законодавства; сплата податку з доходів фізичних осіб та військового збору в повному обсязі із фактично виплачених доходів; правове врегулювання земельних відносин у сільському господарстві; неприпустимості участі сільгоспвиробників в схемах ухилення від оподаткування, тобто відображення в звітності сільгоспвиробників достовірних даних про результати їх господарської діяльності та забезпечення повноти декларування зобов’язань та проведення розрахунків з місцевими бюджетами.

Також, учасникам зібрання податківці розповіли про старт одноразового (спеціального) добровільного декларування та можливості електронних сервісів ДПС України. Зокрема проінформували про активи, які підлягають податкові амністії, про категорії громадян, які можуть скористатись добровільним декларуванням, про строки його проведення та ставки збору, пор способи подання одноразової декларації тощо.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua 

Підписуйтесь на сторінку Державної податкової служби України у Facebook facebook.com/TaxUkraine

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»