Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про роботу податкової служби студентській молоді

, опубліковано 23 вересня 2021 о 14:36

Вінницька податкова інспекція в рамках меморандуму про співпрацю  продовжує зустрічі зі студентами Донецького національного університету ім. Василя Стуса.       

Цього разу до податкової завітали студенти 4 курсу фінансового факультету та магістранти. Заступник начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Ігор Бондар, який зустрів екскурсантів,  розповів про  реорганізацію служби, її завдання та функції та про роботу Центру обслуговування платників.

Мандруючи залами ЦОП, гості дізнавалися  про конкретні послуги, що надає ДПС, від отримання безкоштовних електронних ключів, видачі довідок та дозвільних документів до сучасних можливостей отримання  платниками адміністративних  і довірчих послуг, звітування та спілкування в онлайн режимі через Електронний кабінет платника.

Також студенти почули історичні  факти з оподаткування в  різних країнах та в  різні часи, про сучасні системи оподаткування, особливості  адміністрування і сплати  окремих податків, кампанію декларування доходів громадян та найактуальніше на сьогодні - одноразове добровільне  декларування.

Податківці, у свою чергу, впевнені, що такі екскурсії не тільки  знайомлять майбутніх спеціалістів з можливими сферами використання отриманих економічних знань,  а  і отримана інформація  обов’язково стане  в нагоді  в майбутньому житті.