Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Іллінеччині продовжується інформативно-роз’яснювальна робота з питань оподаткування

опубліковано 06 квітня 2022 о 15:34

Днями у Іллінецькій ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області відбулась зустріч з платниками регіону, на якій, серед іншого, роз’яснювався механізм автоматичного пере випуску ще на один рік сертифікатів користувачів КНЕДП ІДД ДПС, термін яких завершується.

Так, платникам було доведено, що Кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг Інформаційно-довідковим департаментом ДПС, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 березня 2022 року № 300 «Деякі питання забезпечення безперебійного функціонування системи надання електронних довірчих послуг», буде здійснено автоматичне формування нових сертифікатів відкритих ключів користувачів за один день до закінчення строку чинності старих сертифікатів терміном дії на один рік. При цьому особистий ключ користувача не змінюється.

Було звернено увагу, що користувачі, яким не потрібно автоматичне формування нових сертифікатів, можуть скасувати діючі сертифікати одним із способів, наведених за посиланням:  https://acskidd.gov.ua/blokuvannya.

Іллінецька ДПІ ГУ ДПС у Вінницькій області