Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про можливості “Електронного кабінету” нагадали в Погребищенській ДПІ

опубліковано 18 червня 2024 о 12:41

Фахівці Погребищенської ДПІ Головного управління ДПС у Вінницькій області роз’яснюють платникам що отримати витяг з Реєстру платників єдиного податку можна скориставшись сервісом на вебпорталі  ДПС України "Електронний кабінет". Для цього, в Електронному кабінеті платника податків слід скористатися закладкою «Заяви, запити для отримання інформації», де обрати документ «F1302101 Запит про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку». Натисніть один раз на цей документ і після цього натисніть на кнопку «Створити». 

В запиті частина інформації буде заповнена автоматично на підставі облікових даних. Нам потрібно вказати Спосіб отримання витягу: «безпосередньо в контролюючому органі» або «в електронному вигляді». 

Варто знати, що довідка, отримана в електронній формі, юридичної сили немає. Тому, якщо вам потрібен документ для подання у структури, слід обрати варіант отримання «в контролюючому органі». Електронний варіант підійде, якщо вам потрібна інформаційна довідка для себе. Якщо ж довідка потрібна для надання контрагенту, краще узгодити з ним можливість використання електронного документу.

Після вибору способу отримання натискайте Перевірити, Зберегти, Підписати та Відправити. 

Успішно поданий запит зеленого кольору і має дві квитанції, які надходять в межах одного дня. 

Сам витяг також швидко надійде, як правило, на наступний день. Його можна буде побачити у закладці «Вхідні/Вихідні документи», пункт «Вхідні». 

Для того, щоб відкрити та зберегти документ, двічі натискайте на рядок витягу. Безпосередньо в самому документі ви можете його завантажити в комп’ютер в PDF форматі.